Saturday, February 23, 2008

Belia Masuk Kampung-CSGUMS-Berita Dalam Gambar

jac, bapa angkat, dan sherrah
Aktiviti bersama dengan bebudak.memang syok la..banyak budak kerumun saya time tu..biasalabah kalau banyak peminat..semua p manja2 konon sama sia.minta tulung warna kerja...wakakakaka..untuk info..untuk makanan budak2 jak saya habis rm 250 ooo ..adui..biasalah..sebab mau ambil perhatian sama budak2 sana..wakakakaka..supaya durang ingat sia sentiasa bh....

Ni plak kami kumpul ramai2 dlu sebelum aktiviti gotong royong membersihkan kawasan kampung...punya lah semak ne kampung...ada ular ooo...nasip sia tida kana patuk..saya memang penakut ular ne..tapi bila pg di tudan, sya mula berani dengan ular..sebab nanti kalau penakut, jatuh piont bh..wakakakak..

saya dengan mama angkat c albert ne..kalau saya tiada malu..semua rumah jadi rumah sia..biasalabah kalau peramah...bukan peramah..mau g pook tu aramai tii bah....sadap2 montoku disini pat durang..montoku numbur satu bh..wa,,,,
ni time panat2 suda..adui..panat bah kasi bersih kampung..sia ingat, lepas gotong royong, ada makan2..tau2 teda..terpaksala balik rumah dan makan sendiri...masak sendiri..panat..tida pa ..yang penting, time ne banyak montoku dan lihing..
barisan-barisan gutung ruyung...muka-muka kepenatan..sempat tingu kamera lagi oooo...hibat ne..
dari siring, jac, nal, bossing(selaku bos).....ronald, shim, fidelia dan didi...
ni pula saya dengan nalsia...adui,,tambam butul muka sia oo kan..kin malu ..time ne time gumuk2 bh..skarang trun suda..kuat sukan kunun lah....kami dua nal, teda skandal arrr..hanya kawan2 bek jak...saja2 mau begambar..mikirayou kan...
aduhai...pose yg sama jak sia ne..biasalabah..urang sakap photogenik bh...bulum ada dapat mengambil gelaran photogenic....aduhai..parut terkeluar oooo....kin malu wakakakaka
ni time bgambar sama budak2..kan sia bilang..durang dingar ikut sakap sia...saya suru tunjuk sana..semua tunjuk sana.....rindu pula sia sama kamu...kamu lah budak2 paling rock sia pernah jumpa..sempin sakap dusun boh..pas tu pintar-pintar belaka...kemudahan infrastruktur menyebabkan pendidikan diorang tidak berkembang...
wow..oldies style ooo...panat2 ne...wow..saya nda pakai spek time tu,,berpeluh bah,,kin panass..len kali sepa mo join sya masuk kampung..kasi tau jak....bila lagi mau beramal kan....
wakakakakakakakaka...babak yang sia paling suka.....paling hebat ne....bersama dengan geng samsing budak2 sana..topeng2 tu sya kasi hadiah sama durang bah...trus sia suru durang belakon..saya lah yang mengajar durang berlakun.....wakakakakakabesalabah bus...wakakakaka
ni pula bapa anngkat dan mama angkat....he..he..sya rindu suda diurang,.....
wow....saya paling suka ne.....dakat air terjun gia.....lawa ne air terjun dia...bertingkat tingkat...ni yang tingkat ketiga suda ne....lepas p mindahu , sini lah kami mandi bh......
kebun ubi ku..wakakakaka..lawa kan..kalau sia no komen jak..
ni lah wiew yang paling alwa...jam 10 ne..tapi still pakai baju panas kan...itu lah sia bilang ..sejuk macam di new zealand bh...
tingu tu embun di balakang...c abang pun pakai baju sebab osogitan..wakakakakaka..lawa kan..jeles ka.....
ni lah rumput dia...saya sedang menabang rumput....mongimbasi kalau dusun bilang...trun bukit lagi ne..waaaa...kalau jatuh..palis2
wow...sempat bergaya lagi bh...peace..lawa ne kebun....macam taman kinabalu pula sia rasa...
Aramai tiiii....gambar candid yang paling hebat...haus bh...mesti minum juga ski2 kan....hehehehehe...berlatarbelakangkan embun pagi ne...best ooo....
me n harry...
bah..baru masuk kampung...simpang bah..na kan..mimang lawa suda kan..apa lagi di dalam...selalunya orang ckp don't judge by its cover kan...tapi sini..dari simpang jak ..sya tau kampung ne lawa suda..so sya jugge by it's cover..he,,,he,,,

God Bless..Enjoy ....

2 comments:

korog said...

hohoho...osiok tomod gia kamurang ni sia nampak...yg paling sia jeles, tu montoku sama lihing...nga teda dih bahar?teda limbata ka tu waig terjun? bah... osonong tomod gia CSG tie. dpt melayani. untuk melayani sesama bah kan.. anywy, keep it up kio

bosing said...

bah..punsikou kio kong-kong..mimang siuk bh..haiya..antara BMK yang paling lama ne..kami satu minggu dalam kampung...mimang siuk..sana teda gia bahar..durang nda pandai tanam kalapa...hari2 mabuk..tp sia tida..kurang minum sana..wakakaka..kawan2 len semua mabuk2 saja..Aramai tii..