Thursday, April 24, 2008

Detik jam 12 tengah malam time betday sia....

Shallom semua...

Hari ni bersamaan 24 April 2008 ada hari ulang tahun kelahiran sia yang ke 22...sedih juga la...Semalam, agak sedih jugak sya..sbb..ingatkan tida dapat sambut betday...besa la exam punya mood..so sedih jak lah...sambil2 tu, tension gak study..so time tu, kuar di fikiran sya...teda ka yang mau p wish sya betday depan2 ne..he..he. best pren sia pun datang d bilik sikijap jak..trus keluar..sia sedih betul, sampai hati ko nda ingat betday sia..he.he..kunun la...so mau dakat2 suda jam 12 tangah malam...sia tidur2 kejap..sya mau plan..tepat jak jam 12 malam trus mau teriak SLAMAT TINGGAL 21 tahun. Tapi lain pula terjadi...Tepat jak jam 12 malam..bru sya mau berdiri dengan seluar Boxer...singlet jak..mau teriak Slamat Tinggal 21 tahu....tiba2 kena serbu bilik....kawan2 datang p celebrate..wakakakka terkejut tul sya ooo....tidak sangka pu;a durang ada plan..he..he..Gembira n terharu juga la tapi nda brani mau nangis..malu bh...Lalaki gia kan....sya ingat diurang kasi lupa sia..he..he..makaseh kawan2...kamu ingat juga...pas tu datang bertubi2 SMS..he..he..n then c abang angkat dri labun pula calling dri labuan..he..he..diurang ingat juga...makaseh bambangan...sia pun nda tau camana mau ucap Thanks sama kamu semua..May God Bless kita semua la k..

Walaupun ala kadar saja sambutan betday sia..tapi sia bersyukur juga sbb ada juga yang ingat...Syukur..
He..he..sia tua suda...

Yesus, saya beterima kasih kepada Mu kerana sampai saat ini, saya masih lagi dapat menghembus nafas segar kurniaan Mu...Terima kasih yesus kerana memberikan saya keluarga yang bahagia dan terima kasih juga sebab memberikan saya kawan2 yang sangat baik..biarla kuasa cintakasihMu sentiasa mengurapi mereka semua....Yesus.. selamatkanlah mereka semua dari segala bahaya dan penuhilah mereka dengan kegembiraan sepanjang masa...dan saya juga berdoa agar hubungan antara kami semua sentiasa kuat dan dekat dengan Mu..Amen...

No comments: