Monday, July 14, 2008

Kionsom Waterfall-Aktiviti Hujung Minggu





















Hi everyone,
Gembiranya dapat outing sama kawan2 lama. 12 July 2008, kami bikin lagi outing di Kionsom Waterfall..hehehe..memang enjoy la..and seperti biasa, sia sama geng CSG UMS la juga..hehehe

2 comments:

Valsonz said...

Kamu Outing saja kan.. Bestnyer.. Haha.. Dngar khabar ko kerja di tempat agen pelancongan? butul kah? hahaha.. patutlah, holiday saja..
hehe.. smart gia tu camera kamu tu..
sya pun mo begambar2 juga bah tapi xda kamera... hahaha...
mm..buka bah tu word verification dalam comment ni, susah2 lagi mo comment.. haha..

Kengkaru Kong said...

Sa suka aktiviti yang macam ni Boss. Tapi yang mahal dia kan, tatap-tatap spek mata putih mu itu. Ekeke!