Wednesday, August 27, 2008

24th August 2008- Majlis Konvokesyen..Akhirnya sia dapat juga..















24 August, sia menghadiri Majlis Konvokesyen. Lewat sikit sampai ne. adui..pg konvo pun sakit-sakit lagi. Ramai juga yg pg tingu majlis konvo sia. Bapa, mama, uncle, untie, adik, n kajen sia..Kasian gia yg lain , nda dapat masuk dewan. Sebab 4 urang jak yang ble masuk dewan. Mama, bapa, untie n uncle saja la.

Time konvo to, bila giliran sia, mula2 ok saja, tida nervous ne. Tapi time naik pentas suda, begegar-gegar ne. haha..sampai lupa tingu kamera. Siuk juga la..sia rasa, time sia jalan naik pentas, bida tul sia jalan ne..ahahahaha..silaka..but…gembira juga la…akhirnya, sia dapat juga….Thanks Mum n Dad..oso my relatives n friends. Without you all, I’m Nothing. Thanks God. Pas ne mau cari kerja lagi..hahahaha




5 comments:

maslight said...

Congrats!!!!!!

Mell said...

hi hi..we are of the same session pula time convo ni :)

Kengkaru Kong said...

Kengkaru ucapkan TAHNIAH kerana telah berjaya dalam Pelajaran Bossing. Soira sumambung M.Sc? KEngkaru tunggu ya!

Bambangan @ Ony said...

Tahniah bro...... siou inda dapat p tinguk ko, emm time tu kami masih lagi di Ranau sebab tinggal group Labuan lagi tinggal di sana selepas SYD..... minta maaf nokopio...

apa2 pun Tahniah lah tuk ko kio

~|..BIAN..|~ said...

Congrats!!

hehe..baru sia terbaca post ko yg ni. anyway, lebih kurang sama la experience kita ni. waktu sia konvo, first2 teda rasa ni. sbb kami kena suruh pakai jubah awal, standby awal, berbaris awal - 7:30 pg. perut berkeroncong lagi tu masa sbb blum breakfast. and then lambat lagi turn kami mo terima scroll. ada 12 kelas tu masa, sia dlm giliran kelas ke-11. dlm kepala sia tu waktu is mo cari makan ja lepas kluar dari Putrajaya.

Satu kali beberapa meter lagi sama tu Naib canselor, trus bagagar ni. mcm nda percaya ja. trus ter-flashback skijap saat2 ketika masih di bangku universiti. bersorak-sorak lagi tu lecturer2 sia bila nama sia kena announce. makin sia nervous. tp dpt control berjalan juga la sbb mo kena ambil gambar. hahahahahha. parents sia x dpt dtg pi tingu sia konvo sbb harga tiket kapal waktu tu quite expensive. huhu...