Monday, September 22, 2008

Astaga..sia MABUK Lagi!!!!

aduh....nda sangka sia mabuk lagi kemarin ne...mabuk yg lebih dos...silaka tul...

Kemarin, sia pg Chapel St. Simon P.Penampang...Lama suda gia sia nda pg sana..so sia ikut geng CSG UMS pg sambayang sana..Ngam2 da makan2 lagi bah tu hari....

sampai jak sana..trus macam biasa la..sia pg salam2 tu uncle2 sana..memang kebiasaan sia ne...salam2 sama uncle2 sana..Hormat pada yg lebih tua bah..

Trus masuk suda Chapel kan...bla..bla..bla...Sembahyang pun habis la.........

pas habis sembahyang, kami dijemput untuk makan bersama2 dengan umat sana la kunun...hehe makan free...ngam2 lagi diurang punya kesyukuran sempena pelantikan ajk baru bbagi tu chapel...

selepas jak makan2...ada la kana pasang muzik-muzik...adala kuar tin2, minuman yg bikin pening.....so apa lagi..mula la crita kami...minum2...

sia kana bagi penghormatan untuk mengacarakan majlis pada petang tu..ahahahaha..urang pertama yg sia suruh p menyanyi adalah c Lord Kenny Lister... Sumua puji2 suara dia...

Sia tingu jam, haiya..mau dekat jam 3 suda..so sia pas tu mic sama tu uncle sana la..sia bg tau dia yg sia mau balik suda kunun...sebab ada lagi latihan Tarian dan Koir bah..

sia ingat dapat balik... Richie tahan sia lagi pula...dia kc minum...entah pa nama tu minuman...sedap plak sia rasa,...crita punya crita....mau gelap2 suda dii..aduh...sia pun mabuk suda melampau ne...jalan pun nda nampak suda..nasip ada my best pren sama2 c Walter and Albert... ntah kenapa durang tu nda mabuk...sia mabuk berabis plak..silaka tul!!!!!! tadi pagi sia bangun...sia heran..macamana sia buli ada d bilik c walter????...wakakakaka..lucunya...

haiya..kelamkabut sia bangun...sia cari spek sia..silaka tul...tebuka skru dia...rusak lagi...matila kalau balik2 rusak...

Sot tul sia ow..sia ada intrvw ne hari...sempat lagi p injoy..wakakakak
ni la kehidupan budak jajal...hehehe

11 comments:

kukuanga said...

gaman, inda tau mau katawa kah.. mau marah kejajalan ko ni.. bah take good care of yourself, and all the best sama ko pny interview..

april RD said...

its okay life is short, gudluck interview ya...

~|..BIAN..|~ said...
This comment has been removed by the author.
~|..BIAN..|~ said...

nah nah..nasib end-up di bilik kawan sendiri. kalo bilik org lain, ehem.. bagaikan masuk tu restoran dlm tu gambar ko tu..kakakaka..

masz said...

nasib baik ko jumpa spek mata..klu ko jumpa spek nenen mcmanalah tu?? hahahahaha..gurau jak ar..

bosing said...

wakakakaka..kamurang arrr

Kengkaru Kong said...

happening betol ko Boss. Nda lah ku tau kalau ko end up in toilet bowl .. apa kata dunia? hehe

Tompinai paladius @ NiT said...

Boss...ko ada d bilik c walter?? :D... ko inda apa2 juga? masih dalam keadaan 100% sedia kala juga??

Hehehehehe.....

Men2 ja ba... kc psyco2 sama ko...

Carmelliny said...

kahkahkah...isai monuhu...kahkahkah...c richie pnya resipi mmg bkin mabuk pnya bh..dia suka ksi cmpur2 minuman..tu lh ko cpt mabuk tue..cocktail bh yg ko minum tue..ehehehe...nasib bek ada kwn2 ko time tue..kalo x sna ko d bwh kulung 1 Borneo kali mengampai kn..hehehe..

C.Alv.B said...

nasib baik ko tertidur d rumah kwn..kalau dlm longkang kana masuk nes lagi..hehehehehe...

Bambangan @ Ony said...

Nah mabuk lagi sikawan kita ini.... emmm sia pun ada cerita mabuk juga ni, tapi nanti ada masa sia post,