Wednesday, October 29, 2008

Sumakit oku....get well soon..haha


Hari ne, hari macam muram sija...kurang suda senyuman sia..semua kerja pun dibikin dengan serius ne, pa tida nya, sejak balik dari Kudat, tiba2 badan macam panas2 ne..deman..ingatkan nda berlarutan...tambah2 lagi semalam sia p sana Upper Star, minta Lime Jus, tambah lagi ni ingus....

Paling la sia malas macam ne, balik2 bersin jak bah...dalam satu hari ne, bersin sija....terpaksa mulut ditutup dengan saputangan sija ne. adui...kira2 bisuk mau ambil MC..tapi tidak mungkin ne, banyak kerja perlu disiapkan..sedihnya...

kira mau pg hospital, tapi mcm buang masa plak...kalau sia jalan, tambah betimbun la kerja sia..haha...entah, apa nak jadi ne...geli2 ne hidung sia rasa sekarang..badan pun panas2...

Pas ne lagi, kawan bwa p makan sana one borneo..alahai,..punyalah sejuk sana tu....tapi nda pa...sia bertahan saja....kawan punya pasal, pg sija..haha

Biar la sia sakit, asalkan sia buli bertahan..jangan saja mati la..wakakaka..sot!

Bah..babai,,..hehe

6 comments:

~|..BIAN..|~ said...

aduu..mcm teruk ni sakit ko. Sorry kio kalo kami terlampau drag ko sampai ke jauh malam. Ko rest bagus2 ah. byk2 minum air..

kukuanga said...

nah kan... sakit. take care boss, macam si awan sana atas ckp, minum air banyak2. try jumpa doctor lah arrr..

get well soon..(kalau dakat2, buli juga antar chicken soup)

bosing said...

ui..c kukuanga...makaseh k...chicken soup arr..sedap tu...bian ok bah..sia ok jak ne...sia suka ikut kamu jalan..kamu sija la kawan2 sia yg paling baik..huhu..senang sangat sia jalan2 sama2 kamurang, semua masalah pun sia lupa ne..hehe..bah..next plan apa bian..haha

harold78 said...

Nah kan..nama sy tia kena sebut..wakakaka..inda ba sija minta puji..ba minum air bnyk2 tapi jan sampai bergelen2 la..nanti kembung..penyakit lain pulak dtg..hahaha..keep in touch bro!

bosing said...

harold..sia sebut nama ko..ahahahaha
Harold my best friend...ekekekeke

Qhris said...

jangan ko kuat menguluh sy bah...tulahan ...huhu