Monday, November 17, 2008

Pesta Kubis 2008 Kundasang Ranau


Antara masakan yang berasaskan kubis..nyum2..sedap2...
Pelbagai jenis sayuran yang ada di Pesta Kubis..macam sedap tapi...sia nda plak membeli..hehe
adei..ni la kunun c bossing ne..ta puji juga la..hehe
YB Datuk Masidi Manjun..merasmikan Pesta Kubis 2008
Pelancong yang datang..ala..sia nda sempat bergambar sama durang ow...nda pa la..lain kali la..manatau jumpa lagi..ehehe
dari kiri: Faizal, Wences, Alris, Sara
hmmm..trip gambar macam budak2..hehe..sama juga tu muka..tua juga..wakakaka..piuk juga la..
strawberi..hmmmm..dakat suda mau bli..but tingu duit di dompet nda cukup plak..hehe
Belum lagi kana rasmi..nda buli masuk..hehe..nampak tu reben....kalau la sia yg tukang gunting tu..bangga juga la...
naaaa..c kawan..pa la ko bikin tu..hmmm...ada juga badut datang di kundasang...
sia sedang mencuba main dart...kira2 mau pok-pok dapat hadiah..nda juga dapat..adei...tapun la...punya la begaya mau lontar tu dart..nda juga kana2..wakakaka
hmmm..ni la wakid kubis...basar juga la...last2..teruntuh tu kubis...sia juga yang kena...kepala juga la kana...
ni la kawasan pesta kubis di kundasang..hmmmm buli tahan juga la..but ada beberapa sia mau komplen la...punya la banyak burung berterbangan sana..sampai sia kana birak burukg lagi..silaka...bikin panassss....suda la kana birak burung, sound system pun nda bagus...haiya..nda dingar sia tu menyanyi...soundsistem punya men basar lagi..haha...

But,
Macam yang sia kasitau di facebook tu..hari tu merupakan hari yang paling malang bagi sia. adui naa...
1.kana birak burung di pesta kubis. silaka tu burung..kalau la sia tau manasatu yg birak sia tu...sia lastik sampai kana!!!
2. Kana hempap tu kubis..adui..suda sia ka kasi tau bh tu actually...jan p dakat tu wakid..sia telupa bei...na kan..trus kana runtuhan kubis..wakakak
3. Kana caj mahal2 di Kg Luanti Ranau- tu fish masaj bah..adakah patut..mau ambil gambar bah sana..napa mau caj banyak2!! but nda pa..i'm enjoy juga sana la..
4. Jam tangan sia hilang- adui..jam tangan sia hilang suda..sedihnya....


But nda pa..yg penting enjoy bh kan..hehe...
bossing

6 comments:

harolicious said...

Dui ui..kasian gia jam tgn ilang. Indapa bofday nanti sy bili..hehehe..

~|..BIAN..|~ said...

4 bad lucks in one day. adududuiii...Eh, itu org putih lelaki yg pakai tupi, ada sia nampak dia sana Warisan Plaza last week..

maslight said...

OMG I should have ask my sis to bring back em strawberries!!!! banyak pulak tu kobis dia bawa balik ni

bosing said...

herol- kasian kan..mimang pun kasian..and minta kana kasian lagi..huhu..jan lupa beli k. sia tunggu ne..huhu

Bian- 4 bad lucks kan..haha..ow tu urang putih tu kawan sia tu..(aseh tembirang)

Maslight- wakakakaka..tula ko nda booking sama sia tu strawberi..kalau nda sia suda bawa untuk ko..hehe

Kengkaru Kong said...

happening juga kan sana Boss.

melati malam said...

melati jua ke pesta kubis tapi lewat petang baru tiba..sayang semua dah selesai namun malam nyer best ..dingin udara..tapi best..dan esok pun melati disana hingga selesai...

baru aja dua bulan soon di sabah..ini pertama kali ke pesta kubis bila ke panampang pesta keamatan 2009 dan sayang akan miss pesta jagung...adeh..