Friday, November 7, 2008

Yes!!! Hujung minggu..pa mau bikin ya...


Minggu ne betul2 sia dapat rehat ow…rasanya la…Kalau ikut betul, ada Pesta Kayu Keningau bah tp nasip teda yg arrange trip..haha…so hujung minggu ne, apa mau bikin ya??

Berita hot yg bikin malu!!!!

Baru jak tadi, ada urang intercom sia bh.. so sia kasi helo la dia…bila dia reply helo sia, lain2 tu sora.macam nda pernah dengar ne. So sia panic la. Sia ingat panggilan dari luar. So sia cakap sama dia la “ opps sorry, whos on the line please?..very sorry, I thought an intercom call” so dia pn menjawap la.. “ Sia c Bonia bh dari kadaiku bah…” ( kadaiku is one of our shop under Trade and Merchandising Department” wakakakaka..sia pun tersipu2 kemaluan..waaaaaaa…. Bonia, Lain kali jan kasi ayu2 suara bh..tingu sia tekejut. Huhu..kalau la sia punya Klien yg call,..mati la..haha

Ok sambung cerita…

Hujung minggu ne, pa mau bikin ya…

  1. Jumaat malam pi meginum..hehe..buli ka…Jawapannya, nda buli…bosing is a gud boy maa…kunun la… But kalau ada yg mau blanja, why not kan..aku ok jak..ekekekeke..so sepa2 yang teda kawan meginum, pandai2 la koll sia kio..haha…pas ne mau g sana BUNDLE BUTIQUE dlu. wakakaka
  2. Sabtu plak- Tidur puas-puas…pas tu tengahari jalan2 di KK saturang. Macam urang budu ne. Kira2 mau g makan KFC ka, McD ka,…mau rilis tension. Kalau ada masa, sia g mansau sana UMS. Jumpa kawan lama la..ahahaa…teringat juga sia mau g KKBox ne. But, tunggu signal dari kawan juga. Hmm..One Borneo Hypermall.. Lamanya nda pg sana. Macam mau pg pula bisuk kan. Banyak tempat jalan2 bh ne. hehe
  3. Ahad @ ari Minggu plak- Kompom la sia mau g Church. Adui, rindunya sia dengan church. Dengar-dengar KBHK koir bh tu. But nda tau la sia dijemput join durang ka tida. Haha. Kin malu jak sia pg join. Kalau nda pn, sia p duduk di tempat duduk biasa jak la..ahahahaha…sama juga berkat dia tu kan. Yang penting hati bah. Hehe. Pas Church, mau bikin pa ya….kalau teda aktiviti, balik la..hehe

Hmmmm…itu la sija yg mungkin sia bikin….haha..bah, kalau kamu ada aktiviti bagus, jan lupa bg tau sia…blanja tingu wayang ka, Kopi o ping ka..hehe…

Adios,

bossing

7 comments:

~|..BIAN..|~ said...

ei Boss. Ko senantiasa dijemput. Ada karpet merah lagi tu tersedia.. :) Duduk lah dekat kami..

bosing said...

sepa la sia...malu bh..ahahahaha....

harolicious said...
This comment has been removed by the author.
harolicious said...

nyanyi ngan kami mcm nyanyi di KKBox jgk tue..picaya la..berkat berganda2 tue..hehehe..

Kengkaru Kong said...

hari enam sudah nie...ko jalanlah satusaturang sana KK, sa pula jalan saturang di CH... hehe... yang pastinya bukan macam urang budu, kita urang pandai...muahaha

bosing said...

makaseh kong@ kengkaru...sia jalan saturang2la di kk ne..hmmm mau ambil angin yang tercemar...ok lagi kalau jalan saturang kan..huhu..kong, hati2 ko k....manatau ada urang jahat sana..siap sedia dgn senjata..haha..nda bh..

ow ya..jan lupa makan nasi kio...(kalau ada la sana..hehe)

Welz said...

bosing..happy weekend!mmg banyak juga rancangan ko ni kan..haha..