Tuesday, December 9, 2008

Malam Anugerah PERTISA (Persatuan Artis Sabah)

hehehe...tu trademark Buli Ba kalo Ko tatap menjadi pujaan begia..hehe...pssshhh...sia duduk di mija VVIP kama tu malam..haha
Tahniah Sayang Kinabalu...hehe , akhirnya dapat anugerah juga akhirnya..
c ampal juga bah manang, hehehe..ala, nda nampak barait dia sini...
Easther, Penyanyi Perempuan Popular...hehe...Good Luck OIAM 3 k.
naaa..sempat juga sia begambar sama c oto@ orthoe bah..kihei..
Papier Machie ( aik betul ka ijaan sia tu?? harap2 nda salah) kamu juga la best..smart tu lagu kamurang..huhu
na...tukar2 hadiah bah kamu..hehe

6hb Disember 2008- Sia attend lagi tu Anugerah PERTISA. But satu yg sia nda brapa selesa , sia duduk sana mija VVIP bh. suda la malam sebelum tu, sia jadi YM, adui, actually kan, sia lebih rela lagi kalau tiket galery bah.. RM 3...adui nda selesa bergerak ne. semua bos2, so sia terpaksa kontrol makan n kontrol perangai..haha..silaka...banyak kawan2 sia nampak bah, but nda sempat p bertegur-teguran....sorry kio semua, bukan sia berniat bah...yg paling sia kecewa, pas sija tu makan malam kawan2 sia, durang c pirut, bambangan, kadus, dan sewaktu dengannya p meginum bah. tapi sia trus balik. adui naaa...kasiannya.....nda pa la..lain kali buli lagi...tulah ..pengajarannya, jangan duduk di mija VVIP !..haha

6 comments:

harolicious said...

wah..VVIP oh..tu tanda2 nya mo take over mija boss di SPS ni.. bayaya oh.. hahahah..

XiGorX said...

jan ja ko minsumbung sumbung..sa kasi tablik tu mija vvip tu..hehehehe...tapi tu malam berikutnya di D Junction...aramaitieeee ko kan...baju yg sama juga tu sa rasa ko pakai kan.....lalalalala..BBKK..:)

markiekadus said...

huiseh... macam YB bah si bossing tu malam... wekekekekeke...

bosing said...

herol- hehehe..tida la sia mau jadi bos..hehe

mesh- memang baju yg sama sija tu mesh..memandangkan sia baru dapat tu baju..eksited plak sia mau pakai..hehehe..so pakai sija la..hehehe..sia tidak akan sumbung punya bh mesh..sia tunggu ko blanja sia jak ne sikarang..wakakaka

mark- hahaha..YB la kunun..YB tembirang..haha..kana sponsor bh..huhuh

Bambangan @ Ony said...

Betul tu mark, sia bukan malu mau p tegur tapi cam inda ngam lah pula p tegur2 tu VVIP (uii jan korang inda tau harga tiket RM500 satu kerusi plastik tu)...

yup kami ada juga p moginum ni sana Koisan, tapi sekejap ja.... lg pun sia kena jalan awal pagi p Kota Marudu pada Ahad tu...

bosing said...

naa....sama juga bh tu..teda perbezaan tu meja vvip n meja biasa.. warna sama, kerusi sama, makanan pun sama...sia pula nda selesa duduk sana..kalau buli sia lebih rela sana tiket galery ow..lain kali sia nda mau duduk di meja vvip suda...tingu, teda yg p tegur2 sia..adui na....