Monday, December 1, 2008

The Prima Vista Quartet

Susan (Lady Bos..haha), Mr Robert ( Poland's Ambassador Financial Advisor), Fidelis ( anak angkat ambasador haha...tembirang)
Ni pula , sia sama c..haiya..lupa sia nama dia...susa bh mau sebut. nda pa la...one of the Prima Vista Quartet's punya pemain violin.
atukei..basar pula badan durang kan..kicil suda sia kalau dibandingkan ( mimang kicil pun..haha)
The Prima Vista Quartet berjalan lancar juga la, even ada cacat sikit la sia rasa. but ok la..watever la..semua suda berlalu. Yang penting enjoy la. tu ambasador pun happy, semua happy la.harap2 tu crowd time tu pun happy juga la. hehe... Actually, durang ne main muzik yang buli tahan juga mengantuk dia. but i'm lucky la. sia backstage crew bah..haha..



2 comments:

kukuanga said...

bikin maradang... but, i'm glad tiak pigi tu concert. i tried to call you , tapi engaged jak ni... famous betul ko....(i tried 3 times ya) kelupaan pula mau kasi leave my number.. bah, next time lah ya..jan lupa kasi advertised lg

Clarence said...

Good Job..c bossing juga la man of the match time tu concert..bekerja keras menjayakan tu concert.