Friday, January 2, 2009

New Year 2009 - Celebration on 31st December 2008 with Orang2 Kampung Tudan

haha..naa kan..sia kana suruh minum tu " Linutau" @ lihing...hmm, biarpun masam, hantam saja la...
Na, Poco-Poco..hehe..terpaksa juga menari..., sebab kana suruh kan...ntah sia pandai menari ka tida.
Osogit kopio!! sejuk betul ow, suda la Kg Tudan sejuk kalau siang hari, apa lagi malam..sangat sejuk, mula2 sia plan mau mandi, but bila sampai di sungai, punyalah sejuk..sia nda jadi mandi..cuci muka sija..hehe
Aramai Tii, ni lah muka2 kamiurang time mau sambut tu New year...Malam tu, sia kana suruh lead doa.. nda tau betul ka inda tu Doa sia..yang penting ikhlas bah kan.
C Gerl and Stefanie dengan muka yang paling ayu, hehe..tapi kesejukan..hua..hua..hua..

ni la gambar keluarga angkat kami di tudan..huhu..macam sia pula anak paling besar ka...( opps..sia nda sedar plak yg sia sedang membesar..astaga)..
Malam tu, sia sempat juga kasi sampai hadiah sama budak2... hehehe..
I dunno what to write, but just see the picture la k.. i can't describe the happiness..chewahhh

No comments: