Friday, January 2, 2009

New Year Mission on 31st December 2008 - Perjalanan ke Kg Tudan

ni la jalan p Kg Tudan..belum kana Tar lagi.
huhu, kalau kami nda berjaya jumpa air terjun besar, air terjun kecil pun jadi la..hehehe
haha..punyala gembira sia di sini..baru saja sampai..xcited suda..banyak suda timbul di kepala, apalah bakal terjadi nanti di Tudan..haha ( kompom la meginum..wakakaka)
naaa..sampai tu papan tanda pun sia naik2 suda..baru sia sampai sini, siuk suda..apa tidaknya, lama suda sia nda balik bah...
ada suda gia kemajuan Kg Tudan ne..ada suda Strawbery and Herbs Garden..
hm..jaga2 kama kereta kio..
ni la kamiurang ne...biarla sikit saja kami balik, tapi yang penting dapat jumpa keluarga angkat..lama suda durang suruh balik bah, teda sija masa..so kami ambil keputusan untuk balik time new year la..hehe


31st December 2008, is the ending of the 2008,. , and once again, me and some of my fellow geng2 did a trip at Kg Tudan Tuaran. Special New year.. Myself, Clarence, Stefanie, Lydia, Calista and Geraldine.. 6 urang sija kami. Even kami 6 urang sija, but, ok juga la, daripada teda kan...

2 comments:

The Dusun Aroma said...

wah best kamurang gaman, lain kali kestau bah kalau mo trekking trekking ni.. paminat juga sia ni trekking bah.. tapi sia slow slow lah hehe

macam lah tu strawberry garden? butul ada garden kah? sya pon ada plan juga mo pi sna bah nie lain kali lah.


bah, Happy New year to you topinai. Senang2 join2 aktiviti SASSAG Alumni ahh :)

bosing said...

hahaha...sia mau bawa ko, tapi sia takut ko nda dapat terima cabaran bah..hehehe..bah..nanti sia bawa ko la..hehehe

bah, kalau sia ada masa, nanti sia join kamurang la k..