Thursday, September 10, 2009

The Memory at Labuan!

opps.. Fong Kee Club: main Story
Trip To Labuan: Photo Courtesy from all photographer, Gdong, Olumis, Mesh, Kuai, Sabas:

The Bosku Team.. haha, ow ya..Anak Angkat uncle Fong Kee Juga
Perbincangan atas feri.. haha,
ni time di pelabuhan ni.. haha.. relax.. relax...

Our group at War Memorial,..macam kamu. happy.. haha
The War Memorial View.. sia rasa, sia tu d atas tu.. haha
Beta Apartment, simple disscussion before exploring Labuan
Gaya2 yang cukup berbeza.. haha
The Staring Team.. tiba2 ada c olumis p sisip2 pula.. ahahaha
Ni la krete yang kami guna sepanjang masa di Labuan.. haha, kereta yang pandai buat pengumuman.
Mtself, Ollen, Sabas, and Jason
BERGABUNG!.. haha...
The Fong Kee Team.. haha
This is an advice: jangan lumpat dari tempat tinggi, membahayakan kesihatan anda..
Sabahan Kung Fu Movie.. haha, My self and Bosku Albert..
Swiming Pool!

Suatu percutian yang sangat menyeronokkan, walau pun ada yang nda berapa kena sikit, tapi paham-pahamlah kalau mabuk kan. Biasala, Labuan baitu, the Land of Beer. Hmmm.. kepada kawan-kawan, biarla kita simpan memori di Labuan bersama-sama, yang manis, kita kenang bersama, yang pahit, buang jauh-jauh.. haha.. Kita semua pun sudah besar untuk memikirkan mana yang baik, mana yang buruk kan.. haha.. Kalau sia ada bikin apa-apa yang nda brapa menyenangkan hati, minta maaf banyak-banyak kio.. Yang penting relax aja.. ow ya, actually banyak tempat yang dilawati bah.. tapi, teda plak ambil gambarnya.. next time mesti rajin ambil gambar.. bukan ingat beer saja! i'm waiting for the next trip to labuan...

6 comments:

Gallivanter said...

Love the photos man!

Gallivanter
www.danielfranklingomez.com

C.Alv.B said...

Wah..syok betul kamu di sana.. inilah photo yang paling banyak 'model' hehehee

GuRaNgAk said...

Woit bosku.. Ada lagi Labuan Trip part-2 kaini hahaha.. Play that FongKee music..Heytohdia! Mantap siutt!!

Bossing said...

bosku.. sia rasa memang ada.. hahaha.. fong kee rindu kita sudaaa

april RD said...

syok sia tgk tu gmbr2 o....mcm mau p labuan jg ni tau... :)

Bossing said...

bah.. nanti kalau pigi labuan, jan lupa bawa balik ole2 kio.. hehehehe