Monday, October 19, 2009

MOGINUM SAJA!!!!

Pada Suatu Hari.......

Ni labah ni kalau urang tambunan ni.. Siopon saja! so ni baru mau test2 ni.. mau check samada sukatan betul ka nda...
Sebelum beraksi..pis dlu.. hehe..

so suda kinam.. pahit manis pula.. haha.. adeh.. isap sampai karing.. hmm. aramai tii...
suda mabuk, ntah, kepala jadi bengong.. pandai suda pigang sigup.. ntah sepa yang ajar.. haha.. nda bagus merokok.. tak baik untuk kesihatan debilang duktur..

Kawan-kawan, kalau moginum pun biar berpada-pada kio.. jangan telebih.. hehe.. bukan salah moginum, bagus tu.. tapi kalau suda telebih ( macam sia slalu kan) , banyak perkara yang tidak disedari berlaku.. bisuk pagi brabis lagi mau ingat( macam sia juga) trus ada bikin yang nda brapa ngam(macam sia laitu) trus nda mengaku( macam sia juga.. haha.. mantap sial) . So kalau mau aramai tii.. ambil dalam keadaan yang sederhana dan Just Nice..

Minum banyak, tapi mesti sentiasa bertanggung jawab( macam sia kadang2)

Pesanan ini dibawakan khas kepada anda oleh Bossing!.. haha.. mantap gitewww..

P/S: kepada yang dipatungkan muka.. bukan apa, cuma mau jaga privacy urang.. biar la sia saturang saja kana tau kuat meginum.. nda bagus imej urang dirusakkan kan.. hmm. ( ni baru la main tapis.. kalah2 lagi perfileman negara) .. so siapa yang kanal tu kana tapis muka.. hmm tiam2 ah kamu.. teda maksud apa-apa.. cuma untuk suka2 aja..

Jangan lupakan budaya kita!! ( sebenarnya ni la mesej utama dia.. ahahaha)

Cheers...

7 comments:

april RD said...

yupe...moginum boleh ba...tp mesti berpadah-padah kio...

Bossing said...

topot rii.. haha

C.Alv.B said...

Wah.. bergaya lagi ko sebelum minum tu.. belum pusing2 lagi kalau begitu tu hehehe

Bossing said...

ekekekeke.. sikit saja sia minum tau.. hehe.. sia mana pandai moginum.. wakakakakaka

Andrik McVean said...

i dont drink but i still enjoy watching people having aramai tie....

jongandhi said...

Hai Bossing!

Macam siok mo baca ko punya cerita2

Keep it up :D

John Gandhi

Kong said...

wah wah wah... meriah sana Tbn sekarang kerja ko ni Boss...siap ada bawah umur lagi...kunu..

haha..