Monday, November 9, 2009

Terima Kasih Datuk

Ni karangan sya dapat dari tempat sepupu sia. ntah dari mana la dia dapat ni.. ok gini, bukan mau mengijik ni, tapi saja-saja hiburan bah.. hehe.. ni budak sa dengar baru tahun 4 bah ni, so cikgu dia suruh la dia bikin karangan yang bertajuk Terima Kasih Datuk. so kalau korang mau baca, bah kamurang klik la ni imej diatas..

seperti yang tertera diatas, ni cikgu suruh ni student kasi improve la.. so dia kana suru buat sekali lagi la kali. so hasil bagi improvement adalah seperti dibawah:
ni budak sebenarnya kan pintar bh ni.. cuba mau kana improve skit la.. haha.. maklumlah kalau mama and bapa pun suda urang kampung, lain la kalau dia ni anak cikgu kan.. hehe..( mungkin sia dlu2 pun ni macam juga kan.. tapi mustahil la.. hehe) i just love this kid. hmm..dia punya imaginasi tu kira tinggi.. nanti bila besar rasanya dia jadi creative thinking punya expert ni kan.. hehe.. nway, enjoy reading..
(sila klik pada imej untuk good view gitewww)



1 comment:

anGel_aNN said...

... WOIII,Hee .. sia mw kanal2 bh sm kW..mUley kaitO ?