Wednesday, December 30, 2009

Cuci Kereta di Sungai...

Time cuti merupakan masa-masa yang banyak berjalan. so kereta sentiasa kutur.. adeh..kalau hari2 hantar p Car Wash, pokai lah kan.. so memandangkan sungai-sungai di Tambunan masih fresh, maka ambil kesempatan la cuci kreta di sungai hehehe.. Tingu lah keadaan sungai dia.. kecil banar kan haha..
Posing di bonet dlu.. penat cuci kreta bah.. haha..

5 comments:

Scholastica Ees said...

bah, bossing ko tulung gia susi kerita sia juga... bernafas dalam lumpur sudah kerita sia tu....huhu

C.Alv.B said...

Syok tu cuci di sungai..free lagi kan? heheee

sumpitz said...

mcm kamu ada keritaaa

Bossing said...

wahhh.. macam kamu malatup roda hahaha

Manager@ezydropshipping.com said...

Aramaiti mari orang2 sabah join http://www.ezydropshipping.com

Air hutan / gunung sejuk ba boleh minum lagi. Air mineral semulajadi. Banyak itu di tepi jalan sana on da way ka kundasang. Basuh jangan tak basuh